Sprogfitness

Denne blog er et forum for sprogstimulerende lege fra Sprogfitness. Legene er udviklet i samarbejde mellem Aalborg bibliotekerne og pædagogstuderende fra UCN Aalborg. Sproglegene er udviklet ved at tænke over at sproget skal motioneres og de skal understøtte især arbejdet med kropslige læringsstile samt stimulerer samarbejde og sociale kompetencer hos de deltagende børn.

Tak for i år - Sprogfitness 2016

Humøret var i top og vejret var perfekt!
Mange tak til de 2000 5-7-årige børn og pædagoger fra hele kommunen som kastede sig ud i sjove sproglege og legede aktivt med sproget mellem de store træer i Kildeparken i Aalborg.

Den store nyhed på programmet til Sprogfitness 2016 var, at forfatter Anne-Sofie Hammer og illustrator Dina Gellert, med støtte fra Spar-Nord fonden, havde skrevet og tegnet en ny bog om Villads fra Valby. Den vil ikke kunne findes andre steder end til sprogfitness 2016, men til gengæld har alle de deltagende børn fået udleveret et eksemplar af bogen, der hedder ”Villads fra Valby leger med ord”.

Billeder og en lille video fra Aalborg biblioteket om Sprogfitness 2016 - og også billeder som de studerende tog - ses til højre. 

Lidt artikler fra dagen:
Forhåbentlig på gensyn næste år!